DM Alatnica: Tradicija Kvaliteta i Inovacija

Više od Dve Decenije Iskustva u Metaloprerađivačkoj Industriji

DM Alatnica je proizašla iz prvobitne firme pod nazivom “SZR NORIL”, osnovane 1993. godine od strane gospodina Živorada Milinkovića. Sa više od dve decenije iskustva u metaloprerađivačkoj industriji, kompanija je uspostavila čvrst temelj na kojem se razvila u uspešan entitet sa širokim spektrom usluga.

Počeci su bili usmereni na izradu kalupa i alata za proizvodnju plastičnih proizvoda, ali i na proizvodnju alata za štancovanje lima i presovanje bakelita. Tokom godina, fokus je ostao na izradi visoko preciznih i kvalitetnih rezervnih delova za mašine i postrojenja širom različitih industrijskih grana.

Godine 2011. menadžment alatnice preuzimaju sinovi Dušan i Miloš, donoseći sa sobom obilje iskustva i znanja stečenih u porodičnom poslu, kao i akademsko obrazovanje. Nastavljajući tradiciju pod novim imenom – DM Alatnica, zadržali su osnovnu delatnost, ali su istovremeno proširili asortiman usluga.

Danas se DM Alatnica ponosi bogatim iskustvom u remontu presa za šećerane, proizvodnji rezervnih delova za termoelektrane i rudnike, izradi lanaca za transportne trake, lančanika i zupčanika, kao i proizvodnji mašina za savijanje cevi, pakerica, linija za galvanizaciju i filter pumpi za prečišćavanje kiselina.

Naša misija je stalno profesionalno i tehnološko unapređivanje zaposlenih i proizvodnih procesa kako bismo klijentima pružili stabilnost, sigurnost i kvalitetnu uslugu. Vizija nam je kontinuirano ulaganje stečenog iskustva i resursa na svim poljima poslovanja kako bismo iz godine u godinu gradili obostrano poverenje i zadovoljstvo uspešnom saradnjom.

100%

“Kvalitet koji oblikuje industriju!”

 • Varenje

  Naša usluga varenja pruža pouzdano rešenje za sve vaše potrebe u domenu metala.

 • Izrada mašina

  Naša stručnost u izradi mašina ide iznad i dalje od očekivanja.

 • Izrada rezervnih delova

  Naša kompanija se ističe kao lider u izradi rezervnih delova.

 • Izrada alata

  Posvećeni smo pružanju vrhunskih rešenja, sa sposobnošću proizvodnje alata raznih veličina i kompleksnosti.

0
Projekata kompletiranih
0
Zadovoljnih klijenata
0
Tona čelika iskorišćeno
0
Odabranih stručnjaka

Iz našeg ugla

Najnovije vesti iz DM Alatnica