Politika privatnosti za DM Alatnica

1. Prikupljanje Informacija:

  • Prikupljamo samo lične informacije koje nam posetioci dobrovoljno dostave putem našeg sajta, kao što su ime, e-mail adresa i broj telefona. Ove informacije koristimo isključivo u svrhe pružanja usluga i unapređenja korisničkog iskustva.

2. Korišćenje Informacija:

  • Lične informacije koje prikupljamo koristimo samo za svrhe za koje su nam dostavljene. To može uključivati pružanje odgovora na upite korisnika, slanje relevantnih informacija o našim uslugama ili promocijama, ili pružanje personalizovanog sadržaja na osnovu interesovanja korisnika.

3. Deljenje Informacija:

  • Nećemo deliti lične informacije korisnika sa trećim stranama bez njihovog izričitog pristanka, osim u slučajevima kada je to neophodno radi pružanja usluga koje su korisnici zatražili, ili kada je to zakonom propisano.

4. Zaštita Informacija:

  • Preduzimamo sve neophodne mere kako bismo zaštitili lične informacije korisnika od neovlašćenog pristupa, gubitka, krađe ili zloupotrebe. To uključuje korišćenje enkripcije podataka, redovno ažuriranje softvera i implementaciju sigurnosnih procedura.

5. Pristup i Izmena Informacija:

  • Korisnicima pružamo mogućnost pristupa, ispravke i brisanja svojih ličnih informacija koje su dostavili putem našeg sajta. Takođe, omogućavamo korisnicima da povuku svoj pristanak za korišćenje njihovih informacija u bilo kom trenutku.

6. Kolačići (Cookies):

  • Naš sajt može koristiti kolačiće radi poboljšanja korisničkog iskustva i analize korišćenja sajta. Korisnici mogu kontrolisati ili onemogućiti upotrebu kolačića u postavkama svog web pregledača, ali to može uticati na funkcionalnost sajta.

7. Linkovi ka Drugim Sajtovima:

  • Naš sajt može sadržati linkove ka drugim sajtovima čija se politika privatnosti može razlikovati od naše. Preporučujemo korisnicima da pročitaju politiku privatnosti svakog sajta koji posećuju.

8. Prihvatanje Politike Privatnosti:

  • Korišćenjem našeg sajta, korisnici prihvataju ovu Politiku Privatnosti. Ako se ne slažu sa ovom politikom, ne bi trebalo da koriste naš sajt.

Ova Politika Privatnosti ima za cilj da obezbedi transparentnost u vezi sa prikupljanjem, korišćenjem i zaštitom ličnih informacija korisnika našeg sajta www.dmalatnica.com. Ukoliko imate dodatnih pitanja ili nedoumica u vezi sa ovom politikom, slobodno nas kontaktirajte.